Culoare nouă Cyan Storm pentru modelele Yamaha Hyper Naked

Culoare nouă Cyan Storm pentru modelele Yamaha Hyper Naked

Culoare nouă Cyan Storm pentru modelele Yamaha Hyper Naked

Cu un total de 7 modele, de la 125 până la 1000 cmc, gama MT de mare succes de la Yamaha oferă o selecție largă de motociclete Hyper Naked, care au fost proiectate pentru a oferi combinația potrivită de performanță și stil în fiecare moment al carierei de pilot, de la adolescentul începător până la expertul experimentat.

Nu este o surpriză faptul că acest segment include unele dintre cele mai bine vândute modele de Yamaha, precum extrem de popularele MT-07 și MT-09, care s-au situat constant în vârful vânzărilor încă de la lansarea lor.

Pentru 2022, fiecare model MT din gamă va fi disponibil cu noua culoare Cyan Storm, cu roți finisate cu Cyan pur, iar carenajul gri și negru are accente Cyan și purpurii în spate și pe prizele de aer. Este un aspect îndrăzneț, minimalist și care atrage atenția, care se potrivește perfect cu caracterul agresiv și atletic al acestor motociclete descoperite puternice, cu cuplu ridicat.

 

Noile modele MT-09 şi MT-09 SP de 35 kW

După reproiectarea completă din 2021, prin care a fost introdus un nou motor CP3 de 890 cmc, cu un șasiu mai ușor și mai compact, popularul MT-09 și specificațiile premium MT-09 SP vor fi disponibile într-o nouă versiune de 35 kW în 2022.

Aceasta este una dintre cele mai importante dezvoltări din istoria modelului, deoarece lărgește publicul posibil, oferind fiecărui pilot cu categoria A2 ocazia de a se bucura de una dintre cele mai palpitante și mai elegante motociclete din această categorie importantă. Singura modificare tehnică este echiparea cu o unitate ECU nouă, care limitează puterea maximă la 35 kW.

Acest lucru face ca MT-09 și MT-09 SP să fie extrem de atractive pentru piloții mai tineri sau mai puțin experimentați. 

Cu un motor cu manetoane decalate cu cuplu liniar, modelul MT-09 de 35 kW este un performer impresionant cu o accelerație puternică de la turații reduse în fiecare treaptă de viteză, ceea ce îl face unul dintre cele mai incitante modele din clasa categoriei A2. După ce pilotul obține categoria A completă, are opțiunea de a transforma motocicleta limitată într-o versiune de 70 kW la un distribuitor Yamaha.

Prețurile variază în funcție de regiune; contactați distribuitorul național Yamaha pentru informații complete.

 

Motor nou EU5 pentru MT-03

Construită cu un ADN pur de MT și având un motor de 321 cmc cu 2 cilindri și un cuplu înalt, MT-03 este o motocicletă ideală pentru piloții care trec de la clasa de 125 cmc la nivelul următor. Pe lână aspectul plăcut, specificațiile impresionante includ furci față inversate de 37 mm, lămpi de poziție duble și un far LED central și instrumente LCD elegante.

Pentru 2022, MT-03 este echipată cu un motor actualizat, care respectă în totalitate normele EU5. Prețurile variază în funcție de regiune; contactați distribuitorul național Yamaha pentru informații complete.

Distribuie: