ECE R22-06

ECE R22-06

Inca din 2003, ECE R22-05 reprezinta omologarea obligatorie a castilor de motocicleta atat pentru țările din Europa, cât si pentru cele aflate în afara Europei, care au aderat la aceste reglementări. După 18 ani, ECE R22-05 a fost actualizat la ECE R22-06.

Odată cu introducerea ECE R22-06, reglementările au devenit mai stricte si, prin urmare, mai greu de respectat decat precedentele.

Aceste schimbari reprezinta o mare provocare pentru toti producătorii de casti insa, atunci cand esti cu un pas înainte, lucrurile tind sa se aseze de la sine.

Arai, prin obsesia constanta pentru si mai multă protecție, are acum capacitatea de a se adapta rapid la schimbările impuse de noile reglementări, fiind nevoită doar sa faca mici ajustări pentru a le respectă 100%. Și da, asta este cu adevărat ceva special. La urma urmei, de ce sa schimbi o formula castigatoare?

Cunoștințele și experiența pe care Arai le-a adunat de-a lungul istoriei sale, îi oferă acum capacitatea de a se adapta rapid la schimbările impuse de noile reglementărilor, fiind nevoiți doar sa aplice mici ajustări. RX-7V EVO și Quantic au obținut deja omologarile necesare, păstrând în același timp atuul de bază al căștilor semnate Arai, acela de Glancing Off (capacitatea unei căști de a preveni, pe cât posibil, energia de impact care pătrunde în cască).

Arai spune așa, "Ceea ce noi protejăm este de neprețuit!", si tocmai acest statement este avantajul pe care Arai îl are în fața competitorilor sai.

Pentru mai multe detalii despre noile reglementari ECE R22-06, https://www.araihelmet.eu/en/ecer2206

Imagini

Distribuie: