Ce inseamna gama Yamaha Hyper Naked 2020?

Ce inseamna gama Yamaha Hyper Naked 2020?

Odata cu lansarea MT-09 in 2013, Yamaha a inagurat o noua era in istoria motocicletelor naked. Cateva dintre cele mai vandute modele de motociclete din Europa apartin segmentului hyper-naked, iar filosofia The Dark Side of Japan este recunoscuta ca fiind nucleul unei comunitati crescande de rideri. Aceasta simbolizeaza puternica legatura cu originile japoneze ale bradului Yamaha si cu valorile intrinseci reprezentate de performante exceptionale si senzatii tari, dar si nonconformismul celor care aleg sa piloteze aceste motociclete, devenind Masters of Torque.

Inca de la primul model din gama MT, era limpede ca Yamaha pregatise ceva pentru riderii care cautau noi modalitati de exprimare. Chiar de aceea segmentul Hyper Naked a evoluat atat de rapid, devenind o “platforma” pentru motociclete naked intre 125 si 1000 cmc, care te poate insoti de la prima motocicleta, prietenoasa MT-125, pana la agresiva MT-10. Nevoile clientilor de nisa, fie ca e vorba de sportivitate accentuata, fie de valente de motocicleta pentru touring sunt satisfacute prin editiile speciale SP, pentru MT-09 si MT-10, cea din urma motocicleta bucurandu-se si de o Tourer Edition. Nu trebuie sa ne miram asadar de ce s-au vandut peste 240.000 de unitati doar in Europa, din gama MT.

Iar designul Hyper Naked este in continua evolutie nici un membru al familiei MT nefiind tratat preferential, fapt ce devine vizibil daca privim la noua MT-03 si la MT-125. Cu un nou aspect agresiv si fara compromisuri, beneficiind de tehnologie imprumutata de la “suratele” mai mari, aceste motociclete sunt mai MT ca niciodata! Astfel, MT-03 se bucura de un far fata dublu, cu look de animal de prada, furca upside-down si un rezervor restilizat, iar MT-125 de o furca tot upside down de 41 mm si de un design “mass forward”, care o face sa arate ca o motocicleta de cilindree mai mare. Pentru sezonul 2020, culorile motocicletelor Yamaha din gama MT sunt  Icon Blue, Midnight Black si Ice Fluo, in timp ce pentru modelele SP este rezervata culoarea SP Performance.

Gama Yamaha Genuine Accessories and Apparel include componente ce au ca scop imbunatatirea performantelor, a confortului sau a look-ului motocicletelor Yamaha MT, acestea putand fi achizitionate atat separate cat si in pachete special create pentru a fi avantajoase ca pret. De asemenea, exista si o gama dedicata de echipamente, in continua dezvoltare. Aplicatia My Garage iti permite sa iti creezi propria motocicleta hyper naked Yamaha, sa o vezi din toate unghiurile pentru a nu mai fi nevoit sa ghicesti atunci cand iti alegi accesoriile, lista finala putand fi trimisa catre orice dealer Yamaha.

Iar odata ce ti-ai cumparat motocicleta hyper naked Yamaha pe care ai visat-o indelung, aplicatia MyRide iti permite sa inregistrezi fiecare iesire, adunand o mare varietate de date, precum, unghiurile de inclinare, acceleratie, viteza maxima, diferenta de nivel si distanta acoperita. Se pot adauga si imagini inregistrarilor care se pot posta si pe social media, pentru ca prietenii tai sa poata descoperi traseele tale preferate!

 

Distribuie: