Upgrade la standardele europene Yamaha pentru showroom-ul Dual Motors! Vino joi 18 iunie la marea deschidere!

Upgrade la standardele europene Yamaha pentru showroom-ul Dual Motors! Vino joi  18 iunie la marea deschidere!

Joi, 18 iunie, incepand cu orele 16:00, echipa Dual Motors anunta un eveniment special de lansare a noii variante de showroom, aliniata celor mai noi standarde europene Yamaha . Dual Motors este primul dealer Yamaha din Romania care a adoptat noua identitate vizuala Yamaha, un concept unitar pentru Europa.  Showroom-ul de 600 metri patrati care a devenit atat de familiar pasionatilor si pasionatelor fenomenului moto din Bucuresti si nu doar, a fost reamenajat dupa un proiect executat de catre un arhitect Yamaha Motor Europe, bucurandu-se acum de look ultra-modern, organizat pe “insule” distincte, care suprind esenta marcii. Iar look-ul extrem de atractiv este completat de o functionalitate pe masura.

Mai exact, fanii marci Yamaha, actuali sau viitori, sunt inca de la intrarea in showroom intampinati de insula “Core”, care nu este doar o anticamera in universul Casei din Iwata ci si un spatiu in care cei care doresc sa isi cumpere o motocicleta Yamaha, o pot configura pe un monitor special, in cadrul unei discutii tihnite cu un reprezentant de vanzari al echipei Dual Motors. Tot in aceasta zona se afla si un spatiu de ospitalitate pentru client, unde se poate savura un Monster din partea casei, pentru ca mai departe sa se poata “studia” un numar consistent de motociclete Yamaha, organizate in trei insule, “Race”, “Feel” si “Move”, va lasam sa ghiciti cam ce modele veti regasi in fiecare dintre acestea.

Noutatile nu se opresc insa aici. Si service-ul Dual Motors s-a bucurat de un “upgrade”, numarul de posturi de lucru crescand de la 2 la 4, fiecare cu echiparea specifica, SDV-istica, elevator, mobilier.  “Investitia s-a ridicat la peste 50.000 de euro, lucrarile mergand pana la detalii precum linoleum dedicat fiecarei insule, renovari in culorile specifice Yamaha si spoturi luminoase, amenjare vitrine si nu vom opri aici, vom continua sa amenajam showroom-ul Dual Motors in conformitate cu identitatea brandurilor pentru care suntem importatori, Arai, Dainese, Putoline, Lazer”, spune managerul Dual Motors, Ciprian Popescu. “In istoria de 17 ani a firmei noastre, acesta este un moment nou si aparte, dupa deschiderea in 2003 a showroom-ului din Ghencea, mutarea in acest spatiu in 2008, iar acum, adoptarea in premiera pentru un dealer Yamaha din Romania a identitatii de brand. Practic, tot ceea ce inseamna showroom Yamaha in Europa va avea o identitate vizuala comuna”, explica Ciprian Popescu.

Iar pentru a marca acest moment special din viata Dual Motors si pentru ca si clientii actuali si viitori sa se bucure alaturi de noi, pana la sfarsitul lunii iunie, la achizitia accesoriilor si consumabilelor Yamaha, Yamalube dar si Arai, Dainese, Lazer si Putoline, se aplica o reducere de 15%.

Imagini

Distribuie: