Gama Wave Runner Yamaha 2021: mai rafinate dar si mai accesibile!

Gama Wave Runner Yamaha 2021: mai rafinate dar si mai accesibile!

In cei 65 de ani experienta, Yamaha Motor a evoluat si s-a adaptat in mod constant nevoilor de mobilitate sau de deconectare ale clientilor, indiferent ca acestea sunt satisfacute pe uscat sau pe… apa. De aceea, line-up-ul de wave runners 2021 Yamaha este impartit in trei segmente: Sport, Cruising si Recreation.

Segmentul Sport este in mod evident adresat dependentilor de adrenalina si include seriile SuperJet si GP. Vorbim despre motoare in patru timpi, in trei cilindri, menite sa domine valurile, indiferent ca este vorba despre deplasare in linie dreapta sau de viraje agresive. Nu vei ramane fara putere! Coca este stabila, pozitia de pilotaj agresiva, si gratie noului L-Mode, performanta motorului de 1.049 cmc, care anima aceste wave runners poate fi redusa la “doar” 35 de noduri, pentru ca si incepatorii sa se poata bucura de ele. Un waverunner din seria SuperJet incape usor intr-un van obisnuit sau intr-un SUV mare, fiind usor de transportat, plus ca poate fi depozitat cu usurinta pe puntea unui yacht mai mare.

Din seria GP, 1800RSVHO cu motor supraalimentat si GP1800R HO cu motor natural aspirat, sunt modelele varf de gama, ambarcatiunile bucurandu-se de o noutate absoluta in industrie, Cornering Control si Launch Control. Motorul a primit mai multe imbunatatiri, care fac aceste ambarcatiuni mai rapide, dar si mai manevrabile si mai stabile, gratie unui centru de greutate si mai bine pozitionat.

Segmentul Cruising, in speta seriile VX si FX nu inseamna mai putina performanta ci pur si simplu o abordare mai silentioasa si mai relaxata. Pilotul si pasagerul/pasagera au mai mult spatiu la dispozitie, iar ajutoarele electronice pe care le au la dispozitie impresioneaza, caci, la fel ca si pe uscat, te vei bucura de tractiune controlata si de marsarier, un bord hi-tech cu o impresionanta concectivitate, dar si un sistem audio Bluetooth. Nu in ultimul rand, spatiul de depozitare disponibil pe modelele VX insumeaza 114 litri.

Pentru segmentul recreational, wave runnerele din seria Yamaha EX sunt puternice, agile, fiabile si se adreseaza unei audiente mai largi ca niciodata! Rafinate nu mai demult de anul 2020, aceste “masinarii” si-au dovedit capacitatile, fiind respectate in industrie, si integreaza ADN-ul modelelor Yamaha mai mari, intr-un pachet mai mic si mai usor, pentru o experienta distractiva, de care sa se poata bucura cat mai multe familii, infirmand preconceptiile conform carora a detine si a utiliza un wave runner este o experienta rezervata unui grup restrans!

Sezonul estival 2020 s-a incheiat, insa, deja wave-runnerele Yamaha sunt pregatite pentru vara 2021!

Imagini

Distribuie: