Grupul Dainese cumpara TCX

Grupul Dainese cumpara TCX

Grupul Dainese, istoricul brand de echipamente si protectii moto, a achizitionat TCX, o cunoscuta marca italiana de incaltaminte moto, localizata in Montebelluna, Treviso.  TCX se bucura de o experienta larga in dezvoltarea de incaltaminte moto, si imparataseste cu Dainese aceeasi preocupare pentru calitatea produsului final. Gratie deceniilor de studiu si de cercetare, a mijloacelor tehnice detinute, alaturi de experienta angajatilor, TCX este capabila sa inteleaga nevoile marelui public moto, propunand solutii pentru toate nisele, de la curse de motociclism viteza si off-road, la uz urban si recreational. De altfel, sloganul celor de la TCX este bine cunoscut: Focus on Boots!

Marca TCX a fost lansata in 1999, mai intai sub denumirea OXTAR, atragand imediat atentia prin patentul T.C.S ® (Torsion Control System), care controleaza miscarile longitudinale si laterale ale piciorului, protejand glezna de accidentari. Totodata, TCX a introdus pentru prima data certificarea CE pentru toata incaltamintea moto produsa. Rapid, italienii au devenit lideri pe sectorul incaltaminte moto, ajungand sa se bucure de o retea de distributie in toata lumea!

“Imbunatatirea sigurantei in sporturile dinamice, a fost mereu misiunea Dainese”, spune Cristiano Silei, CEO Dainese Grup. “Suntem mandri de aceasta operatiune si ramanem dedicati obiectivului nostru de a dezvolta sisteme inovative care protejeaza atletii din cap pana in picioare. TCX impartaseste cu Dainese pasiunea pentru produs si de a aduce abilitati noi pe partea de tehnica si dezvoltare,care sunt extrem de importante pe latura de incaltaminte moto. Doresc sa salut echipa TCX si sa spun ca de abia astept sa lucram impreuna”, a explicat oficialul Dainese.

Astfel, de acum inainte impreuna cu marcile AGV si TCX, grupul Dainese isi intareste capacitatile si pe nisa incaltamintei moto, reprezentand un centru international pentru inovatie si calitate in tot ceeace inseamna echipament moto.

Imagini

Distribuie: