Dainese Mugello RR, cel mai avansat combinezon moto produs de Dainese

Dainese Mugello RR, cel mai avansat combinezon moto produs de Dainese

Dainese Mugello RR a fost dezvoltat pe circuit, pe baza informatiilor primate de la sportivi, este cel mai avansat combinezon racing din istoria marii italiene si, atentie, este identic cu  cel folosit de pilotii din MotoGP! Costumul integreaza o jumatate de secol de experienta, si  face ca si cel mai inalt nivel in ceea ce priveste performanta, ergonomia si confortul sa devina in sfarsit accesibil riderilor pasionati de mersul pe circuit.

Placutele din titan din zona umerilor, a coatelor si a genunchilor, de altfel tot un patent Dainese, permit pilotului sa alunece in eventualitatea unei cazaturi, reducand riscul rostogolirii. Ele sunt radical diferite de placutele din plastic, care se uzeaza rapid, fiind abrazive la contactul cu asfaltul. Pielea din cangur, complet granulata utilizata pentru acest combinezon, il face sa fie usor, flexibil si rezistent, iar sistemul elastic triaxial de pe spate, asigura o supream ergonomie si flexibilitate, permitandu-ti sa te lupti sa iti atingi limitele ca pilot!

Un costum standard nu a oferit niciodata perforatii cu o localizare atat de specifica precum Dainese Mugello RR, inclusiv pe zonele elastice ale costumului, ceea ce asigura o ventilatie ireprosabila. Sistemul airbag D-Air ® Racing are o lumina de urgenta integrate in cocoasa, specific proiectata pentru a face riderul mai vizibil in conditii nefavorabile, in eventualitatea unui incident. Pentru ca fiecare detaliu poate imbunatati performantele pilotului si il poate face sa isi atinga potentialul, la randul sau. fiecare material care a fost folosit pentru combinezonul moto Dainese a fost gandit astfel incat sa maximizeze libertatea de miscare necesara pentru unghiuri de inclinare si viteze extreme. Practic, acest combinezon moto incununeaza toata experienta si prestigiul marcii Dainese si  este disponibil pe alb si pe negru, in toata gama de marimi.

Distribuie: