Produse Twin Air pentru cele mai noi motociclete off-road

Produse Twin Air pentru cele mai noi motociclete off-road

Daca esti pasionat de motociclismul off-road, trebuie sa stii ca motocicleta ta se va bucura de beneficii consistente in urma utilizarii filtrelor de aer dar si a produselor adiacente de la Twin Air, cel mai mare producator mondial in acest domeniu. Filtrele de aer Twin Air sunt folosite de atat de multe echipe profesioniste din sportul motorizat cu doua roti, incat numarul lor il depaseste pe cel al tuturor celorlati producatori stransi laolalta! Iar pentru 2021, Twin Air a pregatit cateva noutati pentru  noile modele de motociclete de cross, dar si pentru motocicletele adventure.

Astfel, Honda CRF450R este o motocicleta complet reproiectata pentru 2021, inclusiv pentru ceea ce inseamna airbox. Acesta ofera acces din lateral, filtrul fiind instalat cu ajutorul unei custi din plastic si al unei cleme speciale din sarma. Ca si partener oficial Team Honda HRC, Twin Air a dezvoltat urmatoarele componente: filtru de aer, husa tip Grand Prix, husa airbox si protectii radiator.

Pentru noul Kawasaki KX250, care a primit updateurile lui KX450 2020, inclusiv un filtru de aer identic, Twin Air a dezvoltat si un Power Flow Kit (cu schelet din aluminiu), huse pentru praf, ploaie si husa Grand Prix, pentru conditii extreme.

Honda CRF1100L Africa Twin my 2020 este o motocicleta adventure indragita si in Romania, de al carei potential maxim te poti bucura cu ajutorul filtrelor Twin Air. Acest Africa Twin foloseste cate un filtru de aer pentru fiecare latura a motorului, solutia celor de la Twin Air fiind doua cadre cu filtre gata tratate cu ulei. Filtrele sunt usor de inlocuit, gratie cadrelor care se deschid usor, se pot curata si refolosi de multe ori, fara a mai fi nevoie de achizitionarea unui nou kit complet.

Si, pentru ca, evident, inima noastra bate pentru Yamaha, respectam legendara Africa Twin, dar acolo unde ea nu poate ajunge, o poate face Ténéré 700. Solutia Twin Air pentru aceasta motocicleta gata sa ajunga in cele mai salbatice locuri ale planetei este un kit de pre-filtrare, care se monteaza deasupra filtrului din hartie, original. Operatiunea se face cu usurinta, cu suruburile originala, kitul Twin Air oferind protectie la nisip, praf si apa. Pentru conditii extreme exista o husa Grand Prix care se poate atasa filtrului Twin Air pre-tratat cu uleiu, dar si o varianta doar pentru admisia de aer originala a motocicletei.

Nici iubitorii marcii KTM nu au fost uitati, Twin Air pregatind un filtru de aer pre-tratat cu ulei si un cadru pentru KTM 790 Adventure R, componente care sunt usor de instalat, se pot achizitiona si separat, oferind permformante mai bune si mai multa protectie motocicletei.

Dual Motors este importator oficial al marcii Twin Air in Romania. 

Distribuie: