In curand vei putea comanda noua Yamaha Ténéré online la un pret special!

In curand vei putea comanda noua Yamaha Ténéré online la un pret special!

Yamaha a confirmat pretul pentru Ténéré 700, anuntand si data de lansare a unui sistem de comenzi online. Primele motociclete vor fi livrate clientilor in luna iulie, la un pret special de lansare, 9.299 de euro, pentru modelul standard,  – pretul obisnuit urmand a fi de 9.699 de euro. Sistemul de comenzi online va fi disponibil intre 27 martie si 31 iulie. Conform presei specializata, Ténéré 700 ar putea fi cea mai importanta noutate a anului, in segmentul motocicletelor adeventure. Chiar daca nu este atat de sofisticata, puternica sau avansata tehnologic ca unele dintre motocicletele concurentei, care practic mai degraba sunt niste motociclete superbike modificate pentru a avea si anumite capacitati off-roard, Ténéré 700 este cu adevarat capabila in teren accidentat si, foarte important, accesibila, la pretul de sub 10.000 euro. Credem ca sunteti de acord cu noi ca aceasta este de fapt esenta motocicletei adventure!

Sistemul de comenzi va permite o varietate de optiuni de echipare a motocicletei, inclusiv o versiune de 35 kW, existand trei culori din care poti alege: Ceramic Ice, Competition White si Power Black.

Conceptele T7 ne-au tinut in priza timp de doi ani, cu deja nenumaratele aventuri ale amabasadorilor Yamaha, in cele mai exotice dar si solicitante pentru o motocicleta colturi de lume. A devenit clar ca nu e vorba de un MT-07 cu usoare modificari pentru „soft off-road” ci de o motocicleta capabila ca in mainile unui pilot priceput sa atace si cele mai tehnice terenuri. Propulsorul de 689 cmc este instalat intr-un sasiu cu totul nou, se bucura de roti cu dimensiuni potrivite pentru off-road, 21inch pe fata si 18 inch pe spate, dar si de o plaja vasta de cuplu si de suficiente putere, atat pentru drumurile asfaltate cat si pentru suprafetele solicitante. Cutia de viteze este apoi special modificata pentru utilizarea in off-road, iar autonomia depaseste 350 de kilometri, gratie rezervorului de 16 litri. Designul motocicletei a ramas fidel conceptului original, cu farul cu patru proiectoare LED, agresiv,alaturi de parbrizul inalt, care indica cu claritate intentiile motocicletei. Furca inversata de 43 de mm, cu o cursa de 210 mm, bascula de aluminiu cu amortizor cu o cursa de 200 mm si un „pachet” de franare de la Brembo cu ABS ce se poate deconecta in off-road, completeaza pachetul solid pe care Ténéré 700 il pune la dispozitia pilotilor pentru care aventura vine pe primul loc! 

Desigur, Yamaha urmeaza o lansa si o serie de accesorii pentru Ténéré 700, inclusiv pentru cerintele motociclistilor care se incadreaza la categoria globe-trotter, in special sisteme de bagaje dar si componente orientate spre confort si caracter practic, la fel cum vor exista si componente orientate catre rally raid!

Asadar, nu mai sta pe ganduri. De mult timp, lucrurile nu au mai aratat atat de bine pentru motociclistii pasionati de aventura, in cel mai pur sens al cuvantului! Evident, te vom tine la curent cu lansarea sistemul online de comenzi pentru Ténéré 700! 

Imagini

Distribuie: