Noua gamă WaveRunner® 2022: Unde tradiția întâlnește inovația

Noua gamă WaveRunner® 2022: Unde tradiția întâlnește inovația

Yamaha Revs Your Heart

Yamaha turează inimile de peste 65 de ani. În calitate de marcă, simbolizăm entuziasmul și emoțiile care se revarsă în cadrul companiei, de la dezvoltarea și proiectarea tehnică până la senzațiile trăite de client atunci când se bucură de orice produs Yamaha. Căutăm în permanență să îmbunătățim și să inovăm; oferind utilizatorului final o soluție pentru fiecare pasiune.

Gama WaveRunner 2022 prezintă toate elementele distinctive Yamaha pe care industria a ajuns să le cunoască și să le îndrăgească. Am asociat excelența tehnologică și fiabilitatea garantată în combinații care evocă emoție și permit clienților să descopere o lume cu totul nouă de experiențe palpitante.

Împărțirea gamei WaveRunner în diferite segmente este concepută să faciliteze această descoperire: Agrement – acolo unde pilotarea înseamnă distracție, entuziasm și plăcere; Croazieră – permite pilotului să meargă mai departe, mai confortabil și beneficiind de cea mai recentă tehnologie; Sport – pentru pilotul care caută performanțe desăvârșite. Suntem aliniați în concordanță cu motivațiile clienților noștri, asigurându-ne că aceștia se simt în propriul element atunci când explorează gama noastră.

O gamă completă

Indiferent dacă este vorba despre Agrement, Croazieră sau Sport, fiecare segment al nostru este proiectat să inspire fiecare pilot să descopere modelul WaveRunner care i se potrivește perfect, în funcție de pasiunile sale. De la flexibilitatea deplină a celei mai bine vândute game VX, până la caracteristicile de lux și capacitățile inovatoare ale gamei FX și performanțele câștigătoare de competiții ale gamei GP1800R, ne-am concentrat direct pe ceea ce își doresc clienții noștri și am actualizat modelele WaveRunner astfel încât să tureze și mai multe inimi.

În ultimii ani, ne-am revizuit moștenirea bogată, recreând emblematicul GP în 2018 și îmbunătățind senzațiile uluitoare oferite de SuperJet® pentru o piață mai largă în 2021. În fine, în 2022 va intra în scenă JetBlaster®, un WaveRunner nou-nouț, puternic legat de jucăușul și emblematicul WaveBlaster, cu o serie de inovații care vor emancipa o nouă generație de piloți cu spirit sportiv. Caracterul dinamic și energetic al modelului JetBlaster® adaugă o dimensiune cu totul nouă segmentului de agrement.

Deoarece ne înțelegem foarte bine clienții, am creat o gamă care are ceva unic și semnificativ pentru fiecare tip de pilot.

 

Redefinirea agrementului

Segmentul nostru de agrement oferă modele WaveRunner incitante, agile și jucăușe, foarte atractive, care asigură o distracție plină de adrenalină unui public mai larg. De la începătorii neexperimentați care intră în lumea PWC, la piloții neconformiști, segmentul de agrement insuflă piloților o dragoste pentru acțiunea pe apă.

Noul JetBlaster® – Descătușează-ți spiritul

Noul model JetBlaster® redefinește sectorul de agrement. Calitatea fără compromisuri a construcției, tehnologia inovatoare și caracteristicile unice pe care probabil te așteptai să le găsești la un model GP sunt acum mai accesibile pentru un număr mai mare de persoane. Deși oferă niveluri incredibile de distracție pentru un singur utilizator, modelul JetBlaster® un vehicul perfect pentru 3 persoane, cu spațiu de depozitare oferit ca standard și un rezervor generos de combustibil care permite croaziere mai lungi, lucruri pe care nu le-ai aștepta de obicei de la acest tip de ambarcațiune.

Tehnologie de ultimă generație

JetBlaster® este propulsat de premiatul motor TR-1®-HO în 4 timpi, cu construcție ușoară. Numai acest lucru garantează putere din belșug pe apă, oferind o distracție nemaipomenită chiar și pentru cei mai aventuroși amatori de senzații tari. Acest model completează experiența incredibilă oferită de motor prin adăugarea unei coci fabricate din NanoXcel2, utilizate de obicei doar la ambarcațiunile de curse din segmentul superior. Aceasta înseamnă că JetBlaster® dispune de un raport putere-greutate cu adevărat solid, permițând emoții de pilotare incredibile, precum și o experiență dinamică, incitantă și memorabilă pentru toate tipurile de sporturi nautice.

Dar JetBlaster® nu înseamnă doar un motor de calitate superioară și materiale de ultimă generație pentru cocă. A fost special conceput pentru a susține piloții indiferent de nivelul de experiență, ajutându-i să câștige rapid atât încredere, cât și pricepere pentru a se bucura de un pilotaj cu adevărat distractiv. Sistemul de asietă electronică complet nou permite reglarea ușoară a înălțimii provei, reducând împroșcarea cu apă și rezistența atunci când este ridicată și oferind o aderență mai mare în viraje atunci când este coborâtă. Sistemul de control RiDE® cu marșarier electronic asigură o manevrare mai simplă, iar noii saboți permit chiar și piloților începători să-și regleze cu ușurință poziția pentru distracție neconformistă.

Nivel superior oferit ca standard

Deși vei avea parte de o experiență uimitoare atunci când pilotezi singur, JetBlaster® dispune de o capacitate perfectă pentru 3 persoane. Iar generozitatea nu ține doar de acest aspect. Un rezervor mare de combustibil asigură croaziere mai lungi, iar spațiul de depozitare inclus ca standard îți permite să depozitezi totul, de la parâma de tractare la ochelarii de soare, în mod organizat.

Adaugă accesorii de lux, precum o treaptă de reîmbarcare capitonată și covoare pentru punte realizate la comandă, plus un ghidon reglabil și curbat cu mânere rotunjite pentru o pilotare hiperconectată, și vei avea un model WaveRunner aspectuos, care oferă distracție pe cinste atât amatorilor, cât și piloților experimentați.

Dăm valoare tradiției noastre

JetBlaster® este varianta modernă a legendarului WaveBlaster, rămânând fidel esteticii retro și stilului de pilotare incitant, dar a fost recreat pentru piloții de astăzi.

În timp ce WaveBlaster necesita o condiție fizică și abilități de nivel superior pentru a intra cu adevărat în ritm, JetBlaster® păstrează senzația de performanță, dar face distracția accesibilă și piloților mai puțin experimentați. Pe lângă tehnologiile inteligente care permit mai multor piloți să facă mișcări avansate mult mai ușor, acest WaveRunner are și caracteristici încorporate care îl fac o ambarcațiune mai flexibilă, capabilă de o manevrabilitate excelentă la orice viteză, cu o autonomie mai mare și cu suficient spațiu de depozitare pentru portofel, băuturi și gustări. Este un vehicul nivel de bază cu adevărat distractiv, care oferă senzații superioare celor la care te-ai aștepta de la un PWC de agrement.

 

Croazieră cu stil

Segmentul Croazieră atrage piloți care doresc să se bucure din toate punctele de vedere. De la zile relaxante de pilotare lină pe ape liniștite la curse antrenante la viteze mari, zburând peste valuri, cu stropi pe piele și cu părul fluturând în vânt, aceste modele îți oferă totul.

FX: Modelul emblematic din avangarda inovației

Familia FX de modele WaveRunner oferă caracteristici sofisticate și avansate. Oferind stabilitate fără precedent, chiar și cu trei persoane, și cea mai capabilă cocă pentru aventuri de croazieră, este alegerea perfectă pentru piloții care pretind cele mai înalte standarde de finisare și confort fără compromisuri.

Toate detaliile gamei FX au fost proiectate pentru a face viața mai ușoară și mai plăcută, oferind niveluri maxime de lux și stil. Toate modelele FX încurajează piloții să exploreze cele două personalități diferite ale ambarcațiunii: viteza și puterea brută pline de adrenalină sau o experiență de agrement mai lină și mai rafinată.

Ele încorporează caracteristici de utilizare îmbunătățite, precum un punct extern de evacuare a apei, acces facil la spațiul de depozitare în mediu umed de la pupa și un compartiment de depozitare cu amortizor pneumatic la prova.

O mai bună conectare pentru niveluri superioare de confort și comoditate

Oferta de afișaje Connext® a seriei FX a fost îmbunătățită considerabil, cu un nou ecran tactil color, mai mare, de 7" la modelele SVHO® și un sistem audio integrat, controlat prin intermediul ecranului tactil, la modelele Cruiser selectate. Modelele echipate cu sistem audio au acum și o conexiune smartphone pentru apelarea mâini-libere, astfel încât piloții pot să vorbească sau să asculte muzică, știind că dispozitivul este depozitat la loc sigur.

Sistemul Connext® dispune acum de cartografie care acceptă GPS, cu geoperimetru. Cardurile cu hărți GPS se comercializează separat și sunt disponibile prin intermediul distribuitorilor Yamaha WaveRunner.

Prin instalarea cardului cu hărți GPS opțional, operatorul poate adăuga puncte de trecere și le poate urma prin GPS, poate înregistra și urma traseele și poate demarca geoperimetrul de utilizare a ambarcațiunii. Prin activarea geoperimetrului, distanța limită și distanța de la centru pot fi configurate pentru a avertiza pilotul că s-a îndepărtat prea mult.

Torpedoul a fost lărgit și dotat cu o lampă, pentru a putea localiza mai ușor obiectele indispensabile. Dispune, de asemenea, de prize de 12 V și USB pentru a încărca din mers sau a folosi dispozitivele preferate.

Reinventează-ți stilul de pilotare

În final, gama FX dispune acum de funcții îmbunătățite de control pentru pilot, inclusiv de un sistem de asietă automată multimodal și de limitarea incrementală a vitezei maxime, controlate prin intermediul ecranului tactil.

O nouă placă de imersie și repoziționarea flotorului de sprijin oferă confort suplimentar atât pilotului, cât și pasagerilor, reducând împroșcarea cu apă la prova. Ergonomia a fost îmbunătățită la rândul său, cu un ansamblu mai rafinat de comutatoare pe ghidon și cu puncte de ancorare amplasate chiar sub acesta.

FX Cruiser SVHO + FX SVHO

Disponibil în culori noi, îndrăznețe, și cu elemente grafice noi, de efect, acest incredibil motor SVHO (Super Vortex High Output) generează o putere lină și flexibilă și dispune de sisteme extrem de eficiente de răcire și de admisie a aerului, precum și de structuri interne foarte robuste. Cu ajutorul pompei cu jet Hyper-Flow, puterea generată se transformă într-o accelerație electrizantă, iar sistemul electronic de injecție (EFI) garantează o generare omogenă și eficientă a puterii.

Modelul Cruiser include o șa în stilul scaunelor de cinema pentru confort sporit, eclise retractabile pentru acostare mai uşoară, un sistem de securitate de ultimă generație, un spațiu de depozitare cu 30 % mai mare și un ecran tactil color. Adaugă la acestea un sistem audio incredibil și două scheme de culori atractive și ai un vehicul pregătit pentru orice.

FX Cruiser HO + FX HO

Culorile noi și strălucitoare se îmbină cu elemente grafice complet noi, pentru a oferi acestor modele un aspect ieșit din comun. Puterea generată de motorul de 1.812 cmc cu randament ridicat este uimitoare, iar pompa cu jet Hyper-Flow, cu elicea sa cu 3 pale, o transformă într-o accelerație cu adevărat electrizantă. Unitatea electronică de injecție (EFI) garantează faptul că puterea este generată constant, precum și că motorul funcționează eficient și economic, chiar dacă folosiți combustibil normal, fără plumb.

Versiunea Cruiser oferă direcție cu înclinare reglabilă în 4 pași la o șa de lux în stilul scaunelor de cinema, pentru 3 persoane, eclise retractabile practice, o platformă de mari dimensiuni pentru înot, cu o treaptă mai comodă, mai lată, mai adâncă și mai confortabilă și cu mânere duble pentru reîmbarcare, ecran tactil color, sistem audio încorporat și un sistem de drenare a apei pentru suporturile pentru picioare, premieră în domeniu.

 

Flexibilitate fără egal

Gama VX cea mai bine vândută a fost complet reinventată prin introducerea anul trecut a unor modele complet noi care încorporează designuri proaspete pentru cocă și punte, ridicând ștacheta și mai sus. Anul acesta am introdus scheme de culori noi și incitante și tratamente noi pentru elementele grafice, care vor avea un impact real atât pe valuri, cât și la docuri. Designul accentuat și stilizarea îndrăzneață, proaspătă, fac și mai atractivă această poveste de succes din domeniu.

Tehnologie de top în domeniu

VX este propulsat de inovatorul nostru motor TR-1 de 1.049 cmc, în 3 cilindri, cu randament ridicat. Compact și ușor, grupul propulsor dispune de o forță considerabilă, furnizând accelerație dinamică, putere maximă remarcabilă, manevrabilitate superioară, agilitate și echilibru.

VX Cruiser HO este propulsat de motorul nostru WaveRunner cu cea mai mare capacitate de până acum, de 1.812 cmc, în 4 cilindri și cu randament ridicat. Oferă o propulsie uimitoare și viteză excelentă pentru croaziere incitante pe distanțe lungi și aventuri de explorare.

Tehnologie super inteligentă

Gama VX este dotată cu sistemul RiDE exclusiv, revoluționar și intuitiv, care nu numai că transformă experiența de pilotare prin introducerea unui control cu adevărat intuitiv, dar oferă și avantajele marșarierului electronic și ale controlului tracțiunii.

Sistemul unic multifuncțional Connext pentru cârmă, cu ecranul său color de 4,3", elegant, precis și ușor de citit, este de ultimă generație. Și nu am uitat nici de tehnologiile preferate ale piloților: două puncte de conectare cu montare multiplă sunt amplasate convenabil pentru echipamentele de navigație, camere sau alte dispozitive.

VX Cruiser HO

Noul VX Cruiser HO este cel mai bun din gama VX, având cel mai puternic motor din familia de vehicule. Combinația dintre 4 cilindri și 1,8 l de randament ridicat pentru cea mai pură emoție și un lux excepțional de croazieră este dedicată celor pentru care compromisul nu este o opțiune.

Sistemul audio este echipare standard la versiunile selectate ale VX Cruiser HO, cu un sistem audio Bluetooth complet integrat, instalat din fabrică. Boxele sunt poziționate ideal în praguri și controlate de la un panou ușor de accesat, aflat pe ghidon.

 

Superioritate sportivă

Segmentul nostru Sport este pentru piloții care caută să își atingă potențialul maxim. Indiferent dacă concurează pentru gloria curselor sau caută pur și simplu cele mai puternice emoții, aceștia se bucură de putere și performanțe supreme inspirate din ADN-ul de curse Yamaha.

GP: Putere și precizie desăvârșire

Motoarele Yamaha GP1800R SVHO supraalimentat și GP1800R HO cu aspirație naturală dispun de primul sistem de asietă automată din domeniu, care include controlul virajelor și controlul demarării. Controlul virajelor reglează automat asieta pentru decelerare cu aderență suplimentară în virajele mai strânse. După viraje, GP1800R selectează automat setarea optimă de asietă pentru a echilibra ambarcațiunea. Controlul demarării schimbă automat asieta în jos pentru a preveni ridicarea provei atunci când se accelerează rapid. Aceste funcții deschid noi niveluri de manevrabilitate și pilotare de performanță atât pentru piloții de curse, cât și pentru piloții de agrement.

Rafinarea experienței pilotului

GP1800R este dotat, de asemenea, cu grilă de admisie și pompă cu jet, proiectate special pentru o admisie mai bună și o accelerație mai rapidă. Designul căptușelii cocii deplasează rezervorul de combustibil cu 80 mm spre pupa și cu 15 mm mai jos, în cocă. Prin repoziționarea greutății rezervorului de combustibil, centrul de greutate al ambarcațiunii îmbunătățește agilitatea și manevrabilitatea precisă a modelului GP.

SuperJet®: Acțiune de mare viteză

SuperJet® este un vehicul de generație nouă, născut din ADN-ul nostru de curse. Modelul SuperJet® elegant și ușor poate oferi combinație puternică între accelerație și vitezele uimitoare. Totuși, nu este vorba doar de viteză în linie dreaptă, deoarece SuperJet® oferă, de asemenea, o manevrabilitate fără egal, care să susțină încântarea pură.

Nemaifiind limitat doar la profesioniști, motorul său cu 3 cilindri, în 4 timpi, și coca sa ușoară și suplă te vor asigura că vei domina valurile atât în linie dreaptă la viteză mare, cât și în viraje agresive.

Agilitate remarcabilă

Motorul nostru nautic TR-1 premiat, cu 3 cilindri și în 4 timpi, este un grup propulsor compact și ușor, de 1.049 cmc, care oferă senzații uimitoare de performanță la pilotarea în picioare, dar mai line ca niciodată. Nivelurile extreme de agilitate și control sunt elemente distinctive ale modelului SuperJet®, oferindu-i abilități de tăiere a virajelor fără egal.

Nu ești pregătit de emoții extreme? L-MODE® reduce performanța motorului la aproximativ 35 de noduri, o caracteristică utilă care sporește încrederea piloților începători. Având la bază o cocă mai lată și mai stabilă, este perfect pentru utilizare de agrement, deși ghidonul și tija de direcție cu resort vor duce pilotul în mod natural într-o poziție confortabilă, aplecată în față, perfectă pentru pilotare și virare foarte rapide.

Nicio altă ambarcațiune nu este atât de ușor de utilizat. La numai 2,5 m, încape cu ușurință în spatele unei furgonete ușoare sau al unui SUV mare, iar la 170 kg este incredibil de ușor în comparație cu alternativele existente, ceea ce face lansarea și recuperarea foarte simple. Acest lucru îl face ideal și pentru depozitarea pe puntea unui iaht mai mare.

Completează-ți aspectul

Articolele vestimentare și accesoriile oficiale Yamaha sunt ideale pentru completa plăcerea oferită de gama WaveRunner. De la accesorii oficiale inteligent proiectate, care știi că vor funcționa perfect cu ambarcațiunea ta, la articole vestimentare elegante, pentru a complimenta aspectul impresionant al modelului tău WaveRunner. Alege un set original pentru o plăcere deosebită.

Distribuie: