Yamaha Motor introduce unitatea de antrenare emblematică PW-X3

Yamaha Motor introduce unitatea de antrenare emblematică PW-X3

Yamaha Motor introduce unitatea de antrenare emblematică PW-X3

Model complet nou de top de la sistemul revoluționar în industrie eBike 

Fiind compania care a inventat prima bicicletă asistată electric (EPAC) din lume în urmă cu aproape 30 de ani, Yamaha Motor este recunoscută ca unul dintre cei mai importanți inovatori din lume în privința tehnologiei eBike. 

Piața de sisteme eBike se dezvoltă într-un ritm incredibil, deoarece milioane de clienți din întreaga lume experimentează libertatea și plăcerea pe care le are de oferit acest mijloc de transport accesibil, cu emisii zero. De la o piață de nișă, așa cum era acum ceva timp, sectorul eBike a crescut de la an la an într-un ritm remarcabil și este acum ferm stabilit ca o activitate comercială populară, multe mărci de biciclete noi și consacrate dezvoltând o gamă de modele remarcabile de generație următoare, care oferă greutate redusă și performanță crescută.

PW-X3: Unitatea de antrenare Yamaha cea mai mică, cea mai ușoară și cea mai puternică
Dezvoltată special pentru următoarea generație de e-MTB-uri europene, unitatea de antrenare PW-X3 complet nouă de la Yamaha este cea mai mică, cea mai ușoară și cea mai puternică unitate de antrenare a companiei. Producând performanțe mai ridicate cu livrare instantanee de putere, unitatea de antrenare ultra-compactă PW-X3 ridică senzația de unitate pilot-mașină la un nivel cu totul nou – o experiență pe care Yamaha o numește „Pure Ride”.

85 Nm de cuplu instant
Randamentul de cuplu mărit, de 85 Nm, al PW-X3 permite piloților e-MTB să abordeze pante abrupte și terenuri nisipoase sau noroioase cu ușurință. La fel de important, PW-X3 asigură livrarea instantanee a cuplului la cea mai mică atingere a pedalei, iar fluxul de putere ridicat și fără egal întărește sentimentul că bicicleta este o extensie a corpului pilotului.

Cea mai ușoară unitate de antrenare de la Yamaha
Modele Yamaha din seria PW au fost întotdeauna printre cele mai ușoare unități de antrenare, iar greutatea de doar 2,75 kg face PW-X3 cu 10% mai ușor decât modelul anterior – oferind un raport putere-greutate remarcabil pentru performanță de vârf. 

Cea mai compactă unitate de antrenare
Pe lângă faptul că este cea mai ușoară și mai puternică unitate de antrenare Yamaha, PW-X3 este, de asemenea, cu 20% mai mică decât modelul PW-X2. Dimensiunea sa mai compactă este un factor semnificativ care oferă producătorilor de biciclete o mai mare libertate de a dezvolta biciclete cu o geometrie a cadrului și o cinematică a suspensiei ideale.

Cea mai bună calitate
Unitatea de antrenare PW-X3 continuă să dispună de axa cu suport inferior de interfață ISIS de 128 mm, care oferă oricărui producător cel mai bun factor de calitate. Aceste dimensiuni au fost folosite pe fiecare serie PW-X chiar de la început, iar această dispunere este considerată de mulți piloți configurația ideală.

Interface X de la Yamaha

Noua unitate minimalistă de comunicare cu LED-uri

Dispunând de un sistem de montare cu tijă, care conferă un cockpit și o zonă a ghidonului cu aspect ordonat, Interface X este o nouă unitate de comunicare cu LED-uri minimalistă și simplă, concepută pentru a completa PW-X3. Un comutator de la distanță ușor de utilizat este echipat cu butoane de mod ergonomice care permit selectarea rapidă și ușoară, fără a fi nevoie ca pilotul să-și ia ochii de la drumul din față, și lumini pentru modul de asistență codificate pe culori și afișaj pentru indicatorul capacității bateriei care facilitează urmărirea informațiilor.

Yamaha colaborează cu SIGMA, Garmin și Echowell

Yamaha colaborează cu o serie de producători terți de computere pentru biciclete de top pentru a oferi clienților o mai mare libertate de alegere atunci când își personalizează e-MTB-ul. Dispunând de conectivitate ANT+™, Interface X oferă compatibilitate completă cu computerele terțe pentru biciclete, de ex. SIGMA, Garmin și Echowell. 

SIGMA

În calitate de inovatoare de top în industria bicicletelor – Yamaha a inventat primul sistem eBike, iar SIGMA SPORT primul computer digital pentru biciclete cu Cyclecoach – cele două companii împărtășesc același spirit puternic de pionierat. A fost un pas natural ca aceste mărci importante să colaboreze pentru a asigura compatibilitate personalizată între Interface X de la Yamaha și EOX VIEW 1300 de la SIGMA, pentru o experiență unică pentru clienți.

Garmin

Garmin este recunoscut ca fiind cel mai important producător mondial de sisteme GPS inovatoare, iar tehnologia wireless ANT+ a companiei permite interoperabilitatea între mai multe dispozitive de monitorizare. Computerele pentru ciclism Edge® 530, Edge 830, Edge 1030, Edge 1030 Plus și Edge Explore de la Garmin sunt compatibile cu Interface X și acceptă trei profiluri care oferă o gamă largă de informații pilotul e-MTB.

Echowell

Echowell are sediul în Taiwan și furnizează milioane de computere pentru biciclete în fiecare an clienților din întreaga lume. Computerul eBike LEV100 al companiei este conceput pentru a funcționa cu Interface X și poate fi configurat pentru a oferi o multitudine de informații care mențin pilotul informat.  

Bateria Crossover extern 400 de la Yamaha

Baterie externă ușor de accesat
Gama de baterii Crossover extern de la Yamaha este consolidată prin adăugarea unei baterii Crossover externe 400 noi și mai ușoare, care oferă o serie de avantaje pentru piloții urbani, navetiști și operatorii serviciilor de închiriat biciclete.

Designul exterior facilitează montarea și demontarea folosind o cheie, ceea ce face bateria ideală pentru situațiile în care nu există alimentare cu energie electrică în garaj sau în parcul de biciclete. Un mâner de transport facilitează transportul unității de 2,8 kg până la cel mai apropiat punct de încărcare, iar bateria litiu-ion de 410 Wh poate fi încărcată în aproximativ 3,5 ore

Sprijin total pentru industria europeană eBike

Lansarea noii unități de antrenare PW-X3 consolidează angajamentul continuu al Yamaha față de producătorii europeni de e-MTB, care dezvoltă următoarea generație de modele mai ușoare și mai puternice. În calitate de inventator al conceptului original eBike, Yamaha a acumulat multă experiență în acest domeniu, iar noua unitate de antrenare – împreună cu Interface X și bateria Crossover extern 400 – confirmă sprijinul total al companiei pentru toți partenerii OEM, precum și pentru clienții noi care au nevoie sisteme premium de eBike. 

Distribuie: