Dual Motors devine dealer Specialized

Dual Motors devine dealer Specialized

Specialized inseamna biciclete facute de rideri pentru rideri, incepand din 1974, californienii semnand – printre altele – si actul de nastere al primului MTB produs in serie, este vorba desigur despre Stumpjumper.

Cum si Dual Motors este un business inceput de rideri pentru rideri si pentru ca suntem pasionati de tot ceea ce inseamna sport pe doua roti, este placerea noastra sa anuntam ca din acest sezon am devenit dealeri si pentru legendara marca de biciclete Specialized. Diversele discipline ale motociclismului s-au impacat dintotdeauna bine cu ciclismul, multi piloti moto folosindu-se de antrenamentele pe bicicleta pentru a-si mentine conditia fizica, a se relaxa sau, chiar si pentru a-si mentine si exersa reflexele, stiut fiind faptul ca motocross-ul si downhill-ul, prin solicitarile extreme pe care le implica nu sunt de fapt atat de diferite.

Gratie caracterului lor performant si inovativ, bicicletele Specialized sunt preferate de pilotii moto din toata lumea. Gautier Paulin, care a fost alaturi de Yamaha in sezonul 2019 al mondialului de motocross, este acum unul dintre ambasadorii Specialized, el bucurandu-se de gravel bike-ul electric Creo SL EVO, despre care spune ca e incredibil de rapid si de distractiv. Iar cand un motocrosist care a castigat de cinci ori Trofeul Natiunilor spune asta, nu putem decat sa il credem pe cuvant. Putini stiu ca inainte de a face cariera in motocross, Gautier Paulin a castigat ca adolescent un titlu de campion mondial mondial BMX. Tot o parere grozava au despre MTB-urile lor electrice de la Specialized si riderii Ciprian Popescu, Adrian Raduta, Julian Raduta si Arthur Tataru, cu totii avand deja numeroase aventuri la activ alaturi de aceste biciclete.

“Ne-am gandit sa oferim si altor piloti moto si desigur, publicului larg, oportunitatea de a veni in contact cu aceste biciclete de top, desigur, alaturi de la fel de performantele echipamente de la Specialized”, spune Ciprian Popescu, manager Dual Motors.

Orice pasionat(a) de ciclism a auzit de modele precum Stumpjumper, produs in continuare in variante full-suspension si hard tail, de Epic, al doilea MTB din istorie produs  intr-o versiune cu cadru din carbon sau de cursierele Roubaix! Si pentru ca istoria Specialized este o istorie dedicata inovatiei, din 2009, anul in care a fost lansata prima bicicleta electrica, brandul este devotat ideii de a dezvolta biciclete electrice care sa imprime riderului un feeling identic cu o bicicleta clasica, desigur cu exceptia puterii. “Sa te simti ca pe o bicicleta normala, dar cumva parca ti-au crescut picioare de super-erou”, spune cei de la Specialized, o filosofie care desigur, aplicata modelelor off-road, a facut furori printre pasionatii genului, indiferent ca este sau nu vorba despre rideri cu background in motorsport.

Stocul de biciclete si echipamente Specialized cu care Dual Motors ii va intampina pe ciclisti si cicliste este consistent; urmeaza sa revenim cu noi detalii. Indiferent pe ce bicicleta iti doresti sa pedalezi, de la BMX la MTB, de la un cruiser urban la cea mai apriga cursiera, Specialized are o varianta pentru tine, care nu doar ca exceleaza in ceea ce priveste factorul cool, dar te va surprinde si cu solutiile tehnice pe care le integreaza!

Imagini

Distribuie: