Gama Yamaha Hyper Naked 2023

Gama Yamaha Hyper Naked 2023

Noi afișaje TFT conectate pentru cele mai bine vândute modele MT-07 și MT-125

Cu stilul lor brutal, fără compromisuri, designurile atletice de șasiuri și tehnologia cu manetoane decalate a motorului cu cuplu ridicat, nu este o surpriză faptul că modelele Hyper Naked de la Yamaha s-au impus ca fiind cele mai bine vândute modele din categoriile lor.

Inspirată de cultura alternativă de motociclism caracterizată de filozofia Dark Side of Japan, gama MT a înregistrat 10 ani de succes continuu pe piața europeană. Cu peste 420.000 de exemplare vândute, aceste modele Yamaha Hyper Naked și-au creat propria subcultură de motocicliști MT care au fost inspirați de aspectul lor brut și de capacitatea de a oferi performanțe uimitoare în lumea reală.

Oferind o combinație impresionantă de manevrabilitate foarte agilă, accelerație remarcabilă și atitudine fără compromisuri, gama MT acoperă întregul segment de la 125 cmc până la 1000 cmc, oferind oportunitatea de avansa fără probleme pentru fiecare pilot, indiferent de vârstă.

Pentru 2023, această gamă cu succes remarcabil este consolidată cu versiuni cu specificații superioare ale modelelor MT-07 și MT-125 - precum și cu continuarea celui mai bine vândut model din toate timpurile din categoria Hyper Naked, sub forma MT-07 Pure. Gama este completată de emblematicele MT-09 și MT-09 SP, disponibile și în versiunea de 35 kW, precum și de remarcabilele MT-10 și MT-10 SP - cele mai puternice Yamaha Hyper Naked.

 

MT-07 2023:

Nou afișaj TFT complet color cu conectivitate pentru smartphone

Aflată în fruntea clasamentelor de vânzări de un deceniu, MT-07 nu are nevoie de prea multe prezentări. Este suficient să spunem că conceptul original al unui motor cu cuplu ridicat, combinat cu un șasiu compact și agil, completat de o caroserie atletică, a rămas în esență același, ceea ce demonstrează că designerii Yamaha au gândit-o bine de prima dată.

Valorile de bază ale MT-07 sunt foarte apreciate de motocicliștii europeni și, cu vânzări de peste 160.000 de exemplare, această motocicletă este una dintre cele mai de succes Yamaha din toate timpurile. De când a fost introdus modelul original în 2014, acesta a evoluat treptat pentru a corespunde cerințelor pieței, dar Yamaha a avut întotdeauna grijă să se asigure că designul pur și nediluat al acestui remarcabil model de clasă mijlocie își păstrează caracterul esențial.

Afișaj TFT color de 5 inch cu două teme

MT-07 2023 dispune de o serie de upgrade-uri care îmbunătățesc pachetul, rămânând în același timp fidel conceptului de bază, îndrăgit de atât de mulți motocicliști. Cel mai semnificativ upgrade este noul afișaj TFT color de 5 inch, care oferă posibilitatea de a alege între două teme de ecran diferite. Tema de stradă are un aspect mai modern, cu un tahometru de tip bară în partea de sus și afișaje digitale pentru vitezometru și selecția treptelor de viteză, în timp ce tema Touring are un tahometru circular mai convențional în stil analogic în dreapta ecranului și un vitezometru digital în stânga.

Conectivitate smartphone cu aplicația MyRide

Prin descărcarea aplicației gratuite MyRide de la Yamaha pe smartphone, motocicliștii se pot conecta la unitatea de control al comunicațiilor de pe ultimul MT-07 prin Bluetooth® și pot vizualiza notificările de apeluri, e-mailuri și mesaje primite pe noul afișaj TFT.

Dacă este configurat corespunzător, sistemul poate, de asemenea, să anunțe pilotul cu privire la orice problemă tehnică care poate fi detectată pe MT-07 și poate transmite o notificare prin e-mail către un dealer de motociclete sau către orice altă persoană de contact desemnată de pilot.

Aplicația MyRide oferă, de asemenea, multe alte funcții utile, inclusiv monitorizarea tuturor parametrilor cheie ai motocicletei, urmărirea traseului parcurs, precum și înregistrarea distanței parcurse, a accelerației, a vitezei maxime, a unghiului de înclinare și multe altele. Datele pot fi partajate pe rețelele de socializare, comparate și discutate cu alți piloți Yamaha Hyper Naked pe unele dintre numeroasele forumuri de internet și grupuri din rețelele sociale.

Precablat pentru o montare ușoară a schimbătorului rapid de viteze

Gama cuprinzătoare de accesorii originale Yamaha include numeroase produse de stil, confort și performanță pe care motociclistul MT-07 le poate alege pentru a-și îmbunătăți și personaliza mașina. Pentru a facilita montarea unui schimbător rapid de viteze, cea mai recentă motocicletă MT-07 este pre-cablată cu componentele electronice necesare, ceea ce îți permite să beneficiezi rapid și ușor de accelerația palpitantă și de schimbările de viteze line oferite de acest nou accesoriu original Yamaha.

MT-07 și MT-07 de 35 kW 2023:

Caracteristici noi

  • Afișaj TFT de 5 inch, complet color
  • Afișaje selectabile pentru stradă sau touring
  • Conectivitate smartphone cu aplicația MyRide
  • Furnizate pregătite pentru montarea schimbătorului rapid de viteze

Culori

MT-07 și MT-07 de 35 kW din 2023 vor fi disponibile în continuare în culorile Cyan Storm, Icon Blue și Tech Black. 

MT-07 Pure: Pură plăcere a pilotării

Formula câștigătoare care a făcut din modelul Yamaha Hyper Naked de clasă mijlocie un succes major în ultimii 10 ani continuă sub forma modelului MT-07 Pure. Yamaha se angajează să ofere cea mai largă gamă de modele MT, astfel încât fiecare pilot să aibă posibilitatea de a se bucura de experiența palpitantă Yamaha Hyper Naked în fiecare etapă a carierei.

Disponibilă atât în versiunea cu putere maximă, cât și în versiunea de 35 kW, MT-07 Pure este o continuare a modelului 2022 (cu afișaj LCD inversat) și oferă multor clienți atenți la costuri și școlilor de pilotaj șansa de a se bucura de plăcerea pură a pilotajului oferit standard cu această motocicletă legendară. 

Culori

MT-07 Pure va fi disponibilă în culoarea Yamaha Black.

 

 

 

MT-125 2023: Noul afișaj TFT de 5 inch conectat complet color

Cu un aspect impunător, o valoare excelentă și ADN-ul familiei Yamaha Hyper Naked, MT-125 este unul dintre cele mai bine vândute modele din clasa sa. Apreciat de numeroși clienți, de la posesorii de permis A1 până la motocicliștii mai experimentați care caută o motocicletă ușoară și cu caracter, MT-125 este modernizat în 2023 cu un nou ecran TFT color de 5 inch care oferă conectivitate smartphone.

Sistemul este identic cu noul design prezent pe MT-07, dar este disponibilă o singură tema de afișare - tema de stradă. După ce aplicația MyRide de la Yamaha este descărcată pe smartphone-ul pilotului și conectată la unitatea de control al comunicațiilor de pe MT-125, piloții pot vizualiza notificările de apeluri, e-mailuri și mesaje primite pe ecranul complet color.

Dacă este configurat corespunzător, sistemul poate, de asemenea, să anunțe pilotul cu privire la orice problemă tehnică care poate fi detectată pe MT-125 și poate transmite o notificare prin e-mail către un dealer de motociclete sau către orice altă persoană de contact desemnată de pilot.

Pe lângă faptul că permite conectivitatea smartphone, aplicația gratuită MyRide de la Yamaha adaugă și o altă dimensiune fiecărei călătorii, înregistrând o serie de date la fiecare deplasare. Aceasta permite motociclistului să revizuiască traseele parcurse, precum și să consulte alte informații referitoare la performanțele motocicletei. Este o modalitate excelentă de a afla mai multe despre modul în care folosesc motocicleta și de a-și aminti de drumurile și locurile preferate pe care le vizitează, precum și de a face schimb de informații și de a face comparații cu motocicliști care gândesc la fel ca ei pe rețelele sociale.

Nou sistem de control al tracțiunii

MT-125 are deja specificații cuprinzătoare, inclusiv un motor de 125 cmc cu un sistem de acționare variabilă a supapelor care sporește cuplul, precum și un ambreiaj de asistență și alunecare, furci răsturnate și frâne pe disc cu diametru mare. Pentru 2023, nivelul de echipare al MT-125 este rafinat și mai mult cu un nou sistem de control al tracțiunii care oferă pilotului un nivel și mai ridicat de încredere și control.

MT-125 2023: Caracteristici noi

  • Afișaj TFT de 5 inch, complet color
  • Conectivitate smartphone cu aplicația MyRide
  • Sistem de control al tracțiunii

Culori

MT-125 va fi disponibilă în continuare în culorile Cyan Storm, Icon Blue și Tech Black.

Distribuie: