Gama de articole vestimentare Yamaha 2023 oferă stil, funcționalitate și eleganță

Gama de articole vestimentare Yamaha 2023 oferă stil, funcționalitate și eleganță

Oferind modele contemporane de ultimă generație pentru Rev Your Heart, colecțiile articole vestimentare Yamaha 2023 reprezintă o evoluție semnificativă a stilului, tehnologiilor și materialelor. De la piese casual de zi cu zi și îmbrăcăminte în stilul echipelor de curse, până la echipamente de pilotaj și articole inedite, spiritul modelelor Yamaha din trecut și prezent a fost valorificat pentru a oferi o gamă elegantă și aspectuoasă de articole vestimentare pentru fanii de toate vârstele.

Trecutul, prezentul și viitorul Yamaha combinate în colecția de articole vestimentare 2023.

Colecția REVS introduce cu mândrie o modă contemporană cu aspect nou, concepută pentru un stil de viață activ. Axată pe armonia liniilor fluide și mecanice, REVS combină calitatea Yamaha de bază cu detaliile fine și caracterul practic pentru utilizarea zilnică. Valorificând cele mai recente tehnologii de ultimă oră și procese de înaltă tehnologie, de la materiale textile reciclate mixte până la croieli dinamice și cusături lipite, colecția REVS este o parte esențială a evoluției companiei către o sustenabilitate sporită, păstrând în același timp forma și funcționalitatea în centrul atenției.

Semnificând o progresie interesantă în ceea ce privește articolele vestimentare pentru stilul de viață, Colecția Scooter oferă un aspect sportiv care se potrivește foarte bine cu rafinatele scutere Yamaha care schimbă din temelii mobilitatea pe stradă. O parte de bază a acestei game este colecția specială Nothing but the MAX, concepută să se potrivească cu scuterele sport Yamaha cu forme și tonuri cu adevărat deosebite. Elegantă, dar și inteligentă, colecția Scooter este o indispensabilă pentru oraș.

Bazându-se pe aspectul brut de stradă al gamei Yamaha MT și pe spiritul curajos al ethosului The Dark Side of Japan, colecția Hyper Naked este o fuziune între siluetele inteligente de stradă și agilitatea și viața urbană japoneză. Dominând cu nuanțe MT de negru, cyan și gri, colecția Hyper Naked oferă o imagine de futurism retro.

La fel ca mult lăudata motocicletă de aventură care o inspiră, colecția Ténéré 700 World Raid surprinde în fiecare element sufletul determinat, off-road, al modelului Ténéré 700. O colecție modulară și orientată spre natură, care permite motociclistului aventurier să se adapteze la condiții din mers, Ténéré 700 World Raid este de top în ceea ce privește precizia și capacitatea robustă.

Oferind designuri inspirate din istoria Yamaha, colecția Faster Sons este un omagiu adus motocicletelor Yamaha emblematice, atât pe circuitele de curse, cât și în afara acestora. Siluetele în stil retro din anii 80 sunt prezentate în nuanțe evocative de albastru, galben și alb, pentru o colecție retro la fel de confortabilă și de atrăgătoare.

Colecția Racing Heritage aduce, între timp, un omagiu culorilor de curse Yamaha emoționante și emblematice, roșu, alb și negru, sinonime cu marca încă din anii 60. Încorporând designul clasic cu blocuri de viteză ca punct central al fiecărui articol, colecția Racing Heritage este îndrăzneață și minimalistă, adoptând modelul Yamaha clasic.

Produsă în concordanță cu îmbrăcămintea purtată în padocurile din sporturile cu motor din întreaga lume, colecția de replici Monster Energy Yamaha MotoGP Team este indispensabilă pentru fanii curselor. Confecționată cu negru și evidențiată cu albastru și alb de curse, această colecție vine în garderobă direct de pe circuit.

De asemenea, în 2023 va apărea o nouă colecție interesantă de noutăți. Inspirându-se din colecțiile uimitoare de articole vestimentare, o gamă de articole concepute pentru a îmbunătăți deplasările și viața de zi cu zi captează tot ce este mai bun din Yamaha în articole distractive și funcționale.
Peste 80 de articole noi excepționale compun gama de articole vestimentare Yamaha din 2023. Cele mai mari succese ale Yamaha, din trecut și prezent, sunt aduse la viață în colecții pregătite cu atenție în care fanii de orice vârstă pot arăta și se pot simți minunat.

Distribuie: