RX-7V FIM Racing #2 - Prima cască omologata FIM FRHPhe-02 din lume

RX-7V FIM Racing #2 - Prima cască omologata FIM FRHPhe-02 din lume

Arai RX-7V EVO este rezultatul deceniilor de experiență, de cercetare și dezvoltare în ceea ce înseamnă cursele de motociclete la cel mai înalt nivel. 

Realizată manual în Japonia, aceasta casca Arai de ultimă generație duce concepte precum protecție, confort, ventilație, design și perfecțiune, la un cu totul alt nivel, punând accent, așa cum Arai a obișnuit deja, pe protecție.

RX-7V FIM Racing #2 este prima cască din lume omologata la standardul FIM FRHPhe-02 și cea mai potrivită cască pentru cei ce concurează în evenimentele FIM. 

În timp ce noul standard FIM FRHPhe-02 devine obligatoriu abia din 2026, aplecarea de decenii a Arai pentru protecție a făcut ca acest model emblematic să fie deja omologat atât la standardele FIM FRHPhe-02, cât și pentru ECE R22-06.

Față de standardele la care se face referire în momentul de fata, standardele FRHPhe-02 presupun evaluări îmbunătățite și mai complete în ceea ce privește performanța, pe lângă faptul că au fost certificate anterior ca fiind conforme cu standardul internațional (cu puncte de impact aleatorii în 9 până la 13 din 22 locuri prestabilite distribuite pe suprafața căștii). 

Sunt incluse aici valori noi pentru pragurile standard și noi teste de impact.

Protecția capului înseamnă gestionarea energiei de impact. Mulți traduc acest lucru ca fiind vorba despre absorbția energiei, dar acest aspect este doar o bucățică din întregul puzzle . Cu cât intră mai puțină energie de impact în cască, cu atât mai puțin aceasta trebuie să fie absorbită. Tocmai de aceea căștile Arai au carcase exterioare mai rotunde, mai fine și mai puternice pentru a îmbunătăți performanța „Glancing Off” și pentru a reduce transferul de energie de impact în cască.

Construita având la baza carcasa PB-SNC2, pentru a oferi oferi rezistență și protecție maxime, RX-7V FIM Racing #2 oferă ventilație și aerodinamică cu specificațiile de MotoGP.

—> Specificatii: 

  • Culoare disponibilă - alb simplu
  • Gama completă de dimensiuni Arai
  • RX-7V FIM Racing #2 vine cu o viziera VAS-V Clear 3D ca dotare standard
  • Eleron DF-X2 transparent inclus 

Imagini

Distribuie: