“Mezinul” familiei MAX, YAMAHA X-MAX 125, mai in forma ca niciodata cu modelul 2018

“Mezinul” familiei MAX, YAMAHA X-MAX 125, mai in forma ca niciodata cu modelul 2018

Dupa ce a imbogatit vietile a peste 140.000 de clienti din intreaga lume, incepand cu anul lansarii, 2006, popularul X-MAX 125 este reinnoit pentru 2018! Astfel, Yamaha ofera acum cea mai puternica linie de scutere sportive, de la nivel “entry” pana la performantele modele de 530 cmc, dar si optiunea caii de mijloc, odata cu modelele X-MAX 300 si X-MAX 400. Practic, noul X-MAX inseamna experienta premium MAX, stilata si sportiva, la clasa 125 cmc, de care se poate bucura orice detinator al categoriei A1.

Caroseria este dinamica si atragatoare, farul dublu, cu tehnologie LED, fiind usor de recunoscut ca apartinand familiei MAX, noul X-MAX 125 fiind dotat standard cu un sistem de control al tractiunii care reduce in mod automat cuplul livrat rotii spate atunci cand este detectata invartirea suplimentara a acesteia. Aceasta nu poate insemna decat mai multa incredere si control pentru pilot!Propulsorul in patru timpi, racit cu lichid respecta normele Euro 4, oferind suficient cuplu pentru plecari rapide de la stop dar si posibilitatea mentinerii unor viteze de croaziera suficiente pentru traficul de autostrada sau pentru drumuri rapide. Pentru ca fiecare sa isi gaseasca pozitia, parbrizul este ajustabil, la fel ca si ghidonul, la bord existand si o priza de 12V pentru incarcarea diverselor aparate electronice.

X-MAX 125 este echipat cu o furca telescopica identica din punct de vedere tehnic cu cele folosite la motociclete, cu o cursa de 110 mm, care permite rotii fata de 15 inci sa absoarba denivelarile, dar sa fie si usor controlata de catre pilot. Sistemul Smart Key face sa nu mai fie nevoie sa iti cauti cheia prin buzunare atunci cand vrei sa pornesti scuterul, pentru ca acesta va recunoaste cheia putand fi pornit. Spatiu de depozitare de sub sa, oricum generos, este acum si mai mare, putand fi pastrate acolo doua casti integrale, iar daca doresti sa transporti si mai multe lucruri, se poate achizitiona separat un topcase dedicate.

Nu in ultimul rand merita mentionat sistemul de franare, cu discuri generoase, de 276 mm pe fata si 245 mm pe spate, cu ABS standard si bordul cu instrumente digitale si un display LCD generos si saua in doua ape, cu suport lombar pentru pilot. Culorile in care X-MAX 125 va fi disponibil sunt si ele incitante, completand designul si finisarile premium: “Radical Red”, “Sonic Grey”, “Phantom Blue”, “Blazing Grey”. 

Distribuie: