In acest weekend, ne intalnim la SMAEB, la standul Dual Motors, dealerul Yamaha numarul 1 in Romania!

In acest weekend, ne intalnim la SMAEB, la standul Dual Motors, dealerul Yamaha numarul 1 in Romania!

Editia cu numarul saptesprezece a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti se va desfasura intre 19 si 21 aprilie la Romexpo. Suntem incantati sa mentionam ca astfel continuam o traditie inceputa chiar la prima editie a SMAEB, ceea ce inseamna ca Dual Motors a fost prezent la toate editiile de pana acum ale evenimentului care reuneste jucatori importanti de pe piata moto din Romania. Motto-ul sub care se defasoara actuala editie este “Motoare mai mici cu emisii reduse si timp mai scurt de deplasare – un pas inainte catre un oras modern”. Si, ce oare ar putea fi mai modern decat Yamaha Niken, spectaculoasa motocicleta cu trei roti, care rescrie regulile motociclismului, un model despre care s-a scris si s-a vorbit mult, si pe care il puteti vedea expus la standul nostru.

Tinerii motociclisti, dar si tinerele motocicliste trebuie sa fie pe faza, pentru ca vom expusa si o Yamaha YZF-R125, model 2019, desigur, motocicleta ideala pentru debutul pe doua roti, alaturi de care poti descalci “itele” traficului urban. Aventurierii primesc satisfactie prin Yamaha Ténéré, motocicleta pe care deja  pot comanda la un pret redus, printr-un sistem online, iar fanii lui Valentino Rossi, care nu sunt deloc putini se pot bucura de o Yamaha YZF-R1M, prezentata chiar in culorile chiar in culorile Doctorului, asadar un exemplar rarisim. Pentru ca standul nostru se afla chiar langa standul Motodynamics, importator oficial Yamaha in Romania, veti putea sa analizati “in liniste” intreaga gama a Casei din Iwata.

Revenind la standul Dual Motors, este deja intiparit in constiinta publicului moto ca unele dintre cele mai bune “dealuri” se fac la SMAEB, asa ca pe langa faptul ca vei putea admira multe elemente din colectiile 2019 ale marcilor pe care le reprezentam in Romania, iar aceasta inseamna castile Arai si Lazer, echipamente moto Dainese, uleiuri si produse de intretinere moto Putoline, placute de frana si componente pentru sistemele de franare, filtre si accesorii TwinAir. Pentru toate aceste mari, reducerile cu care te intampinam sunt de 20%!  Te asteptam, asadar, vineri, 19 aprilie, intre orele 13:00 – 19:00, sambata, 20 aprilie, intre orele 10:00 – 19:00 si duminica, 21 aprilie, intre orele 10:00 – 17:00.

Distribuie: