O privire asupra noilor uleiuri Putoline cu tehnologie N-TECH®

O privire asupra noilor uleiuri Putoline cu tehnologie N-TECH®

Expertiza Putoline in domeniul uleiurilor de motor se bazeaza pe 50 de ani de activitate in acest sector, acesta este primul lucru pe care trebuie sa il avem in vedere atunci cand ne referim la acest brand pe care il reprezentam in Romania.  Iar noul aditiv N-TECH® a permis dezvoltarea unei noi game de produse, dintre care se remarca N-TECH® PRO R+, destinat motoarelor in patru timpi, disponibil in urmatoarele viscozitati: 10W-30, 10W-40, 10W-50, 15W-50, 10W-60, 5W-40. Cu excelente proprietati de curatare, compatibil cu ambreiajele umede, acest ulei de motor garanteaza o foarte mica uzura a propulsorului in timp.

Uleiul de motor Putoline N-TECH® PRO R+ OFF ROAD, dupa cum sugereaza si numele, este destinat motocicletelor de off-road, fiind disponibil in vascozitatile 10W-40, 10W-50, 15W-50, 10W-60. Ambele uleiuri Putoline respecta standardele API SN si JASO MA2 si sunt disponibile in ambalaje de 1L, 4L, 20L, 60L si 200L.

Noua tehnlogie a fost aplicata si uleiurilor semisintetice, astfel aparand Putoline Sport4R si Formula V-Twin, cu aceleasi proprietati excelente si optiuni de ambalare. Putoine Sport 4R este disponibil in vascozitatile 10W-30, 10W-40, 15W-50, 20W-50, iar Formula V-Twin in vascozitatile 20W-40 | 20W-50, ambele uleiuri respectand specificatiile API SN si JASO MA2.

Sa aruncam o privire mai detaliata asupra tehnologiei  N-TECH®:

  • Asigura un transfer rapid si eficient de caldura pentru o racire optima;
  • Asigura presiune completa de ulei si o ventilare a tuturor componentelor hidraulice;
  • Previne oxidarea termica si formarea depozitelor de carbon;
  • Contribuie la reducerea frictiunii si un consum scazut de carburant;
  • Combate efectele negative ale benzinei E10;
  • Rezistenta crescuta la uzura pentru transmisie;
  • Ofera o operare lina a ambreiajului, chiar si in cazul celor mai puternice motoare;
  • Reduce la minim consumul de ulei;

Superioritatea N-TECH® este data de uleiul de baza, complet sintetic, ce respecta standardele API 5, devenit doar de curand disponibil, in conditiile unui dozaj extrem de delicat de obtinut. Astfel, intreaga gama de de uleiuri Putoline N-TECH® ofera o protectie foarte buna la coroziune, rezidurile acidice fiind neutralizate, pe parcursul ciclului de utilizare al lubrefiantului. Compatibilitatea cu garniturile este excelenta, uleiurile fiind potrivite cu o paleta larga de temperaturi gratie unui index crescut de vascozitate. Datorita frecarii scazute exista castiguri de putere pe intreaga plaja de turatii, iar pornirea la rece se face fara nici o problema.

Dual Motors este importator oficial al uleiurilor Putoline in Romania.

 

 

 

 

Imagini

Distribuie: