Yamaha sprijina marile tururi cicliste cu Nikken!

Yamaha sprijina marile tururi cicliste cu Nikken!

u o istorie scrisa pur si simplu in spiritul competional – prima cursa pentru Yamaha a fost marcata chiar in 1955, anul infiintari, Mount Fuji Race, este firesc ca dorinta de a avea succes la cele mai inalte niveluri competitionale sa fie gravata in ADN-ul Casei din Iwata. Aceasta pasiune pentru sport ii face pe cei de la Yamaha sa caute in permanenta sa isi depaseasca limitele, livrand produse care incarneaza inovatia, emotia si pasiunea, la pachet cu o atitudine caracteristica celor care nu renunta absolut niciodata. Iar cunoscatorii stiu ca aceasta atitudine descrie chiar lumea ciclismului!

Astfel, 2019 marcheaza primul an al colaborarii dintre Yamaha si A.S.O si RCS, urmand ca producatorul japonez sa sponsorizeze tururi cicliste majore, precum Giro d’Italia, Tour de France si La Vuelta, dar si alte tururi mai mici. Aceste mari evenimente sportive reprezinta un mediu ideal pentru ca marele public sa fie incurajat sa practice activitati propice unei stari bune de sanatate, dar si sa se familiarizeze cu posibilitatile oferite de tehnologia care il descrie pe Niken.

Cei mai buni ciclisti ai lumii au concurat in Giro pe strazi abrupte, cu viraje in ac de par, acumuland diferente de nivel impresionante sau coborand la viteze ridicate pe serpentine. Iar acestor provocari, un vehicul ca Yamaha NIKEN este incantat sa le raspunda. Astfel, o mini-armada de NIKEN personalizate in culorile marilor tururi fac treaba mai usoara pentru comisarii de cursa, rolul lor fiind crucial, intrucat ei asigura hidratare, nutritie sportiva, si desigur roti sau cauciucuri de rezerva, care, in eventualitatea unei pene trebuie livrate instantaneu sportivilor.

Trebuie doar sa urmaresti etapele din Giro d’Italia, Tour de France (6-28 iulie) si Vuelta (24 august-15 septembri) pentru a te bucura de actiune si a observa flotila de Niken la lucru!  De mentionat faptul ca acest program a debutat cu Strade Bianche in Italia si Paris-Nisa,doua curse celebre, alergate in martie in Italia si respectiv Franta, urmand ca Yamaha sa sprijine o serie de tururi mai mici care se vor desfasura de-al lungul anului in Italia, Franta, Spania si Belgia.

Imagini

Distribuie: