Dainese Smart Jacket: cea mai buna investitie pentru motociclisti/motocicliste?

Dainese Smart Jacket: cea mai buna investitie pentru motociclisti/motocicliste?

Dupa 26 de ani investiti in cercetare, rezultatele se vad pentru Dainese, la fel cum se vad pentru toti motociclistii: tehnologia D-Air a devenit un standard in MotoGP, iar acum inovativii italieni imping limitele si mai departe, pavand calea spre aducerea la indemana a acesteia pentru riderii obisnuiti.  Intra in scena Dainese Smart Jacket, o vesta cu airbag care practic poate fi purtata pe deasupra sau pe dedesubtul oricarei jachete, fiind o piesa de imbracaminte care se poate impaturi si care nu necesita sa fie conectata la motocicleta. Disponibila atat pentru femei cat si pentru barbati, Smart Jacket asigura si protective pentru impacturile stationare, o noua premiera in industrie.

Algoritmul folosit de Smart Jacket este extraordinar de complex, unitatea centrala analizand de 1.000 de ori pe secunda datele transmise de sapte senzori, detectand situatiile periculoase, dar activand sistemul doar atunci cand este necesar. “Inima” jachetei Smart dezvoltata de Dainese este “The Shield”, un airbag patentat de italieni, ceea ce inseamna o structura unica, cu microfilamente interne, singura care poate garanta ca umflarea se face egal pe toata suprafata, pentru a oferi protectie motociclistei sau motociclistului. Acest “Shield” acopera pieptul si spatele pilotului oferind un grad de protectie egal cu cel oferit de sapte protectii clasice pentru spate certificate Level 1, dar fara a avea nici un fel de element dur de protectie. Nota bene, Smart Jacket poate fi impaturita si asezata intr-un rucsac sau intr-o cutie laterala.

Un alt element esential este ventilatia de care se bucura Smart Jacket: nu doar ca materialul exterior este ventilat ci, la interior, “The Shield” este rulat, ceea ce permite aerului sa ajunga in zona pieptului, si doar in eventualitatea unei activari, acesta se extinde peste intreaga zona a pieptului. Un alt detaliu care conteaza, Smart Jacket se poate purta si pe ploaie, atat materialele din care e produsa, cat si tehnologia D-Air neavand nici o problema in astfel de conditii.

Toate caracteristicile intalnite la modelele din gama D-Air Road se gasesc pe Smart Jacket, alaturi de posibilitatea inlocuirii airbagului la un dealer autorizat. Durata de viata lunga a bateriei face ca aceasta jacheta sa fie si mai practica, fiind garantate 26 de ore de functionare si o incarcare rapida. Dainese Smart Jacket este disponibila in sase masuri, intr-o versiune pentru femei cat si una pentru barbati, urmand a fi disponibila incepand cu luna iulie, la un pret care se anunta avantajos.

Dainese este importat oficial in Romania de Dual Motors, urmand a reveni cu pretul  exact si disponibilitatea. Pana atunci, ai timp sa decizi daca Dainese Smart Jacket este urmatoarea ta investitie in siguranta pe doua roti motorizate!

Imagini

Distribuie: