Yamaha ofera copiiilor o sansa de a castiga suport in 2020 prin programul YZ bLU cRU FIM Europe Cup

Yamaha ofera copiiilor o sansa de a castiga suport in 2020 prin programul YZ bLU cRU FIM Europe Cup

Imagineaza-ti cum ar fi ca fiul sau fiica ta sa beneficieaze de sustinerea Yamaha Motor Europe de la o varsta frageda! Imagineaza-ti cum ar fi ca el sau ea sa fie ghidat de unii dintre cei mai rapizi piloti de motocross din lume! Cum ar fi sa participe la  Monster Energy Motocross of Nations! Iti poti imagina asa ceva? Ei bine, aceste lucruri nu trebuie sa ramana un simplu vis, ele pot deveni o realitate. Daca al tau copil piloteaza o Yamaha  YZ65, YZ85 sau YZ125 intr-unul din campionatele nationale agreate din Europa, atunci,  YZ bLU cRU FIM Europe Cup este chiar platforma pentru voi!

Inainte de toate, ce este YZ bLU cRU FIM Europe Cup? In 2015 Yamaha Motor Europe introducea aceasta platforma pentru a oferi tinerilor piloti de motocross cea mai buna oportunitate de a pasi in lumea curselor profesioniste. Succesul demersului a fost instantaneu, fiinf potentat si de entuziasmul cu care au fost primite de catre sportivi noul  YZ65 si puternic modificatul YZ85. Echipa Yamaha a simtit ca era timpul sa includa in program si o oportunitate similara pentru copiii care concureaza cu YZ65 si YZ85 in campionatele nationale. Filosofia din spatele celor trei categorii ale cupei YZ, 65, 85 si 125  se potriveste de altfel  cu cea a programului lansat de Federatia Internationala de Motociclism, 'MXGP academy',un accent deosebit punandu-se pe sportivitate si pe educatia micilor piloti.  In consecinta, o alianta a fost formata, sub numele de  YZ bLU cRU Cup.

Astfel, gratie celor trei clase la care se concureaza, sansele tinerilor talentati de a ajunge piloti sprijiniti de Yamaha in 2020, sporesc! 40 de rideri din fiecare clasa vor castiga un loc la SuperFinala ce se va desfasura in 28/29 Septembrie cu ocazia Monster Energy FIM Motocrosul Natiunilor, la Assen, in Olanda. Mai departe, primii trei din fiecare clasa, alaturi de alti doi piloti ce vor beneficia de un wild card, vor participa la un bLU cRU Masterclass, programat pentru sfarsitul lui 2019. Acest eveniment este menit sa permita copiiilor sa isi faca o idee despre cum arata lumea curselor profesioniste. Ei vor primi sfaturi de la ambasadorii bLU cRU, vor invata,se vor dezvolta ca abilitati, vor concura, urmand ca un pilot sa fie selectat pentru campionatul european la clasa 125 cmc de catre o echipa sprijinita de catre Yamaha Motor N.V. Pilotii de la clasele 65, 85 si 125 se vor bucura de un sprijin extins din partea Yamaha, pentru sezonul 2020.

Din Romania vor participa sportivii clubului TOPCROSS TCS, antrenor Raduta Adrian, la clasa 65 Ioan Chiujdea #22 iar la clasa 85 Mario Popovici #17 si Zoltan Ordog #11.  

Sa le uram succes riderilor din Romania la acest mare eveniment!

 

 

 

 

Imagini

Distribuie: