Succes pentru cluburile Dual Racing si Top Cross TCS, la etapa finala a Campionatelor Nationale si Balcanice de Motocross!

Succes pentru cluburile Dual Racing si Top Cross TCS, la etapa finala a Campionatelor Nationale si Balcanice de Motocross!

Dupa o pauza de ani buni in care circuitul de motocross de la Gorgota-Ciolpani a fost angrenat doar in competitia privata Motocross CUP si ocazional in Campionatul Est European de Motocross, in weekend-ul 4-6 octombrie, aici s-a desfasurat ultima runda atat din Campionatul National de MX, cat si din cel Est European, ceea ce a adus aproape 150 de sportivi la cea mai complexa baza sportiva off-road din Romania, dedicata sporturilor cu motor. Ca de obicei, organizatorii, Top Cross TCS si Dual Racing Team, s-au achitat in conditii excelente de sarcina, spectatorii prezenti la circuit bucurandu-se de un adevarat regal de motocross, ca de la pasionati la pasionati. Clasele mici au avut o prezenta deosebit de numeroasa, ceea ce ne face sa privim cu speranta la viitor, iar la acest lucru o contributie importanta a avut-o activitatea scolii Rams MX School si implicarea lui Adrian Raduta in crearea si cresterea urmatoarei generatii de motocrosisti. Nici fetele nu au lipsit, gratioase ca intotdeauna in paddock, insa putenice si hotarate pe motor, odata ce cade grila de start!

Clasele MX 50 Juniori 2 si 3 au fost castigate de Dumitru Sami Alexandru si respectiv Suiaga Sven, de la Top Cross TCS, la MX65, Ioan Chiujdea s-a clasat pe a treia treapta a podiumui, urmat de Maria Grigoras, tot de la Top Cross TCS, pentru ca la MX85, Marius Achim Popovici si Ordog Zoltan, ambii piloti Top Cross TCS au urcat pe treptele unu si respectiv trei ale podiumului. La clasa dedicata in exclusivitate fetelor, primele doua trepte ale podiumului au fost adjudicate de Stefania Bancila si Aida Cojanu, in aceasta ordine, ambele sportive TOP Cross TCS alergand pe motociclete Yamaha!

Bucurie mare la clasa Veterani, acolo unde Ciprian Popescu, liderul echipei Dual Racing, a reusit sa castige clasa Veterani 2, si asta in conditiile in care o accidentare l-a obligat sa stea deoparte de a sa Yamaha YZ250F pentru trei saptamani!In ce priveste clasele mari, la MX2, Iosif Petru, Top Cross TCS s-a clasat pe locul 2, trebuind mentionat ca “profesorul” Adrian Raduta, castigator al atator titluri nationale si balcanice la MX1 se afla in pauza competitionala, el alegand sa coordoneze efortul organizatoric.

“Suprafata  s-a prezentat in conditii excelente, ne bucura faptul ca sportivii au fost multumiti, vorbim aici despre umiditate si felul in care a fost nivelat si pregatit circuitul”, spune Adrian, campionul, perfectionist ca intotdeauna fiind totusi de parere ca s-au inregistrat totusi cateva erori in ce priveste organizarea in afara pistei efective, datorita faptului ca au trecut cativa ani fara implicare pe acest palier organizatoric in cursele de motocross. Cu siguranta insa, daca privim retrospectiv la activitatea cluburilor Top Cross TCS si Dual Racing micile erori nu se vor mai repeta, dar speram ca o competitive de anvergura celei proaspat  incheiate sa revina cat mai curand la TCS Racing Park.

foto - via Facebook Top Cross TCS

Imagini

Distribuie: